Aszaltszilvás tepertőkrém


Hozzávalók:

  • - 1 fej nagyobb lilahagyma (140 g)
  • - 100 g aszalt szilva
  • - 300 g sertés tepertő
  • - 50 g vaj
  • - 100 g tejföl
  • - 40 g mustár
  • - 1/2 TK só
  • - 1/2 TK bors
  • Elkészítés

    1. 1. Tegyünk 1 fej nagyobb lilahagymát (140 g) a keverőedénybe és aprítsuk 3 mp/fokozat 5
    2. 2. Az edény faláról a spatula segítségével toljuk le a hagymát a keverőedény aljára.
    3. 3. Adjuk hozzá az 100 g aszalt szilvát és aprítsa 5 mp/fokozat 7
    4. 4. Adjuk hozzá a 300 g sertés tepertőt és darálja 10 mp/fokozat 7
    5. 5. Adjuk hozzá a 50 g vajat 100 g tejfölt 40 g mustárt 1/2 TK sót 1/2 borsot és krémesítsük 3 p/fokozat 6 on. Használjuk a spatulát a levegőbuborék elkerüléséhez.
    6. Tálaljuk lilahagymával.



Jó étvágyat!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aranygaluska

Focaccia - amit könnyen elkészíthetsz, és már aznap tálalhatsz :)

Sült túrótorta epercoulissal