Ecetes torma


Ez nem hiányozhat a húsvéti sonka mellől! Emellett még vírusölő hatása is van, érdemes többször is elkészíteni egy évben, nemcsak húsvétkor!

 HOZZÁVALÓK

• 1 torma kb. 160-200 g hámozva,

• (2-3 cm-es darabokra vágva)

• 60 g fehérborecet

• 80 g víz

• 4 tk cukor

• 1⁄2 tk só


ELKÉSZÍTÉS

1. Tegye a vizet, az ecetet, a cukrot, a sót a keverőedénybe, és

melegítse 5p/80oC/1-es fokozaton.

2. Adja hozzá a darabolt tormát, és aprítsa 30mp/8-as

fokozaton, majd krémesítse 15mp/6-os fokozaton.


TANÁCS

Kifertőtlenített légmentesen záródó üvegben 1-2 hónapig eláll.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aranygaluska

Focaccia - amit könnyen elkészíthetsz, és már aznap tálalhatsz :)

Sült túrótorta epercoulissal