Házikészítésű májkrém

 





Összetevők

  • 500 g csirkemáj
  • 150 g vaj
  • 1 közepes fej hagyma félbe vágva
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1/2 tk pirospaprika
  • 1 kk só
  • bors ízlés szerint
  • 1/2 tk majoránna
  • Elkészítés

    1. Tegye a 4 gerezd fokhagymát, 1 közepes fej hagymát félbe vágva a keverőedénybe és aprítsa 5 mp/fokozat 5on
    2. Adjon hozzá 150 g vajat, majd dinsztelje 3 p/120°C/fokozat 2 on.
    3. Adja hozzá a 500 g csirkemájat, 1/2 tk pirospaprikát, 1 kk sót, 1/2 tk majoránnát, borsot ízlés szerint, és főzze 10 p/100°C/fokozat 1on
    4. Pürésítse 30 mp/fokozat 10 on majd simítsa el egy tálban és tegye a hűtőbe - hideg helyre megdermedni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aranygaluska

Focaccia - amit könnyen elkészíthetsz, és már aznap tálalhatsz :)

Sült túrótorta epercoulissal