Répás-sajtos Kence
HOZZÁVALÓK
• 200 g cheddar sajt, darabolva
• 100 g sárgarépa, darabolva
• 2 újhagyma, darabolva
• 1 csokor petrezselyem, friss
• 500 g krémsajt
• 2 tk dijoni mustár
• 1 1⁄2 tk fokhagymapor
• 1⁄2 tk paprikapor
• 1-11⁄2 tk só
• 2 csipet fekete bors, őrölt
• sós keksz a tálaláshoz
ELKÉSZÍTÉS
1. Tegye a sajtot a keverőedénybe, majd aprítsa 5mp/7-es
fokozaton, és tegye át egy tálba.
2. Tegye a sárgarépát és az újhagymát és a petrezselymet a
keverőedénybe, és aprítsa 5mp/5-ös fokozaton, majd kaparja le
a keverőedény oldalát a spatulával, majd aprítsa újra 3mp/5-ös
fokozaton, és kaparja le a keverőedény oldalát a spatulával.
3. Adja hozzá a reszelt sajtot, a krémsajtot, a mustárt, a
fokhagymaport, a paprikát, sót és borsot, és keverje 40mp/4-es
fokozaton. Tegye át egy tálba és tálalja.
Megjegyzések