Répás-sajtos Kence

 


HOZZÁVALÓK

• 200 g cheddar sajt, darabolva

• 100 g sárgarépa, darabolva

• 2 újhagyma, darabolva

• 1 csokor petrezselyem, friss

• 500 g krémsajt

• 2 tk dijoni mustár

• 1 1⁄2 tk fokhagymapor

• 1⁄2 tk paprikapor

• 1-11⁄2 tk só

• 2 csipet fekete bors, őrölt

• sós keksz a tálaláshoz


ELKÉSZÍTÉS



1. Tegye a sajtot a keverőedénybe, majd aprítsa 5mp/7-es

fokozaton, és tegye át egy tálba.

2. Tegye a sárgarépát és az újhagymát és a petrezselymet a

keverőedénybe, és aprítsa 5mp/5-ös fokozaton, majd kaparja le

a keverőedény oldalát a spatulával, majd aprítsa újra 3mp/5-ös

fokozaton, és kaparja le a keverőedény oldalát a spatulával.

3. Adja hozzá a reszelt sajtot, a krémsajtot, a mustárt, a

fokhagymaport, a paprikát, sót és borsot, és keverje 40mp/4-es

fokozaton. Tegye át egy tálba és tálalja.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aranygaluska

Focaccia - amit könnyen elkészíthetsz, és már aznap tálalhatsz :)

Sült túrótorta epercoulissal